Heaven Skincare

Image

HEAVEN SKINCARE 

Voor onze webshop ga naar www.gmgskincosmetics.nl 

Heaven Skincare van Deborah Mitchell is een luxueus assortiment anti-aging, huidverzorging met organische, natuurlijke en resultaatgerichte ingrediënten, die zijn ontwikkeld zijn voor een stralende, vlekkeloze teint en om huidaandoeningen te helpen genezen van pigment tot eczeem.

Deborah Mitchell begon haar carrière 25 jaar geleden als schoonheidstherapeut en creëerde haar eigen organische, natuurlijke en resultaatgerichte productassortiment. Vanuit het lokale bedrijfsleven is Heaven Skincare nu een wereldwijd succes, met producten en behandelingen die landelijk en over de hele wereld beschikbaar zijn in Hong Kong, Zuid-Afrika, Australië, Dubai en Amerika om er maar een paar te noemen.

Door de jaren heen heeft Heaven's bekroonde huidverzorging een beroemdheid aan volgelingen verzameld voor haar assortiment van producten en behandelingen, waaronder Dannii Minogue, Emilia Fox, Michelle Pfeiffer en zelfs royalty's die dol zijn op de mix van organische, natuurlijke en resultaatgerichte huidverzorging en behandelingen.

Nu de winnaar van meer dan 25 Stevie Awards en patenteigenaar van Bee Venom 'Abeetoxin®'-producten, geformuleerd voor elk huidtype, heeft Deborah producten gemaakt die de krachtige kracht van de natuur bieden in perfecte harmonie met de nieuwste doorbraken in schoonheidstechnologie.

Heaven's uitgebreide assortiment producten voor gezicht, lichaam en haar omvat reiniging, toners, vochtinbrengende crèmes, gezichts- en lichaamsoliën. Allemaal ontwikkeld met de beste ingrediënten die de natuur en technologie te bieden hebben en zonder de controversiële Methylparaben die allergische reacties kan veroorzaken.

Deborah heeft een oase van rust gecreëerd in haar vlaggenschipsalon in Shifnal, waar haar schoonheidsspecialisten en haar natuurlijke producten zijn gevestigd. Ze heeft recent Morgan House overgenomen; haar felbegeerde Covent Garden-heiligdom waar ze de elite van Londen en enkele van haar oudste klanten behandelt.

“Als iemand die aan acne leed, wilde ik gewoon andere mensen helpen er beter uit te zien, er jonger uit te zien en de huid problemen te overwinnen die ze hadden. Ik was dol op mijn werk. ”

- DEBORAH MITCHELL

Voor onze webshop ga naar www.gmgskincosmetics.nl